06 Haziran 2014

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 8. AR-GE PROJE PAZARI…

• Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)’nin öncülüğünde 9 – 11 Haziran 2014 tarihleri arasında Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsü Kırmızı Salon’da “8. Ar-Ge Proje Pazarı” düzenlenecektir.

Yapılacak bu etkinlikte Çankaya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültelerinin proje sunumları ve poster sergileri gerçekleştirilecektir.

09 Haziran2014, Pazartesi günü açılış konuşmaları ile başlayacak olan etkinlikte LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat ÖZDEMİR, “Nasıl Girişimci Olunur? İş Hayatında Başarının Yolları? Başarılı bir Üniversite-Sanayi İşbirliği Nasıl Gerçekleştirilir?” konularında konuşmak üzere davetli konuşmacı olarak yer alacaktır.

Sunumların yanı sıra etkinliğin üçüncü gününde “Üniversite Sanayi İşbirliği: Yeni Gelişmeler, Yeni Yöntemler, Yeni Fırsatlar” başlığı altında bir panel gerçekleştirilecektir. Moderatörlüğü Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ziya Burhanettin GÜVENÇ tarafından yapılacak olan panele,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan ASLAN, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif ŞAYIK ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin ÖZDEBİR panelist olarak katılacaklardır.

8. Ar-Ge Proje Pazarı Kapanışında ise 11 Haziran  2014 tarihinde saat 19:00’da Çankaya Üniversitesi merkez kampüsünde Yeni Türkü Konseri gerçekleştirilecektir.

8. Ar-Ge Proje Pazarı Programı için Tıklayınız.