Proje Ekibi: Tuğba Yılmaz- Nazlı Nazlı- Şehmus Gökçe

Proje Danışmanı: Yuriy Aleksyeyenkov

Proje Ortağı Kuruluş: Dotto Bilişim Teknolojileri

1. Projenin Konusu:

Mezun Portalı, mezunları konu alan bir içeriğe sahiptir. Mezunların birbirleriyle, kendi mezun dernekleri ve kendi üniversiteleriyle mezun olduktan sonra iletişim kurmasını ve bu iletişimin en üst düzeyde ve sürekli olarak devam ettirilmesini hedeflemektedir. Bu proje öğrenciler ve okul arasında oluşan bağın korunmasını hedeflemektedir. Kullanılan sistem ve ara yüzle kişilerin aktif kullanımlarıyla bağlantı kurma ve kurumsal bir yapıyı hayatla bağdaştırmayı konu edinmiştir.

2. Projenin Amacı:

Amacımız konu edindiğimiz bu çalışmanın  mezunlar için en üst düzeyde fayda sağlamasıdır. Sosyal ağları kullanarak kulanım oranını artırmayı ve kullanımı sürekli hale getirmeyi hedeflediğimiz bu çalışmada mezunların üniversitelerinden ve mezun derneklerinden bu portal aracılığıyla kopmamaları ve iletişimin en üst düzeyde tutulması hedeflendi. Ayrıca portal her bir mezun için kendi network ağını kurabilecekleri bir sistem olarak tasarlandı. Aidat ödemeleri ve seçim işlemleri portal içine eklenerek daha pratik ve güvenilir bir süreç haline getirilmeleri hedeflendi. Sonuç olarak, portal öğrencileri mezun olduktan sonra da iş hayatında desteklemek ve derneklerin bazı prosedürlerini daha pratik hale getirmek için tasarlanmıştır.

mezunlarportali

Comments are closed.