Proje Ekibi: Onur ERYILMAZ, Ramazan SEYFELİ, Bülent ÖZÇELİK

Proje Danışmanı: Yrd.Doç.Dr. Gül TOKDEMİR

Proje Ortağı Kuruluş: BİLTEN Ltd.Şti.

1. Projenin Konusu:

Bu proje eğitimsel bir oyun projesidir. Bu oyunda öğrenciler bir uzay mekiği kontrol edecekler ve düşmanlarını yok edeceklerdir. Belli sürelerde daha güçlü silah, ek sağlık, kalkan gibi şeyler de kazanabileceklerdir. Ayrıca belli puan aralıklarında karşılarına sorular gelecek ve soruları doğru yanıtlamaları onlara ek puan kazandıracaktır. Oyunun sonuna ulaşmaları için sorulara belli bir oranda doğru yanıt vermeleri gerekmektedir.

2. Projenin Amacı:

Bu proje 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin kesirler konusunda alıştırma yapması ve bu sayede kesirler konusunu pekiştirmeleri amacıyla yapılmıştır. Bu proje ile öğrenciler hem oyun oynarken eğlenecekler hem de oyunun ileri seviyelerini görebilmek için oyun içindeki soruları çözmeleri gerektiğinden kesirler konusunda daha gayretli olacaklardır. Bu sayede de kesirler konusunu seveceklerdir ve daha başarılı olacaklardır.

I2013-02

Comments are closed.